인턴일지
Day 3
joowon
2012. 6. 7. 19:05
- 아으... 설명 듣고 모르는 부분들 매번 다시 물어보기 진짜 민망해서 안 물어보면 꼭 실수난다. 이해 안되는 포인트 있으면 하나하나 꼭 짚고 넘어가자...
- Working clean...again.
- Constantly need to clean/organize the walk in
- Tasted great ham from Tennessee!
- From Chef Matt:
- It's a race! Don't wait until you need to hurry up.
- Demoed julienning onions
- Demoed rolling up lentil fritters
- Your life long habits will solidify in the first couple years of your career
- Pasta portioning got much faster!
오늘의 하이라이트는 셰프가 같이 프렙 작업하면서 옆에서 이것저것 지적및 일대일로 상세히 가르쳐준 것. 안 그런것 같지만 깨알같이 다 보고 있음 -_-;